极速快乐十分开奖:Casa Villalba de los Barros by Lucas y Hernández-Gil Arquitectos

A new rural guesthouse that adapts and adds the new use and its requirements seen from a contemporary perspective

Project Specs

Location:

极速快乐十分开奖直播 www.k8to1.com 来自 Lucas y Hernández-Gil Arquitectos 对gooood的分享。更多关于他们:Lucas y Hernández-Gil Arquitectos on gooood
Appreciation towards Lucas y Hernández-Gil Arquitectos for providing the following description:

Villalba de los Barros是埃斯特雷马杜拉南部的一个小镇,缓缓起伏的景观中分布着大量的葡萄藤,红色的粘土地使该地区颇有名气。平原上伫立着一栋古老的城堡高塔,建造于西班牙收复失地运动期间。城堡周围分布着众多被粉刷成白色的房屋,而其中最独特的一栋,就是本项目的起始点所在。

Villalba de los Barros is a small town located in the region known as Tierra de Barros, south of Extremadura. There is a huge extension of vines all along a gently undulating landscape, popular for its deep red color clayey lands. On the plain stands Villalba’s ancient old castle tower. The tower is a fortified building of the Spanish Reconquista times. It overlooks the whitewashed houses of the town. One of these houses, probably the most unique one, is the starting point for our project.

▼建筑外观,exterior view

▼带有泳池的庭院,courtyard with a pool

这座房屋建造于18世纪,位于小镇的主广场上。作为一栋乡村旅馆,它对建筑原有的风格保持了充分的尊重。每一个随着时间而消逝的细节在该项目中被一一找回,同时以新的角度回应了当代旅馆的使用需求。

It is located in the main square and was built in the eighteenth century. The new rural guesthouse conscientiously respects the original architecture. The project underlines every single original strength lost over time. Simultaneously, it adapts and adds the new use and its requirements seen from a contemporary perspective.

▼入口门厅,foyer

▼室内概览,设计对建筑原有的风格保持了充分的尊重,interior overview: the new rural guesthouse conscientiously respects the original architecture

这座双层建筑拥有一个典型的构造:三座承重墙,外加首层独特的拱顶空间。建筑的一侧开敞于入口广场,另一侧则连接至一个小型庭院。首层空间囊括了所有的社交区域,包括走廊、客厅、厨房、餐厅和院子。

▼剖面图,section

The two-storey house has a typical setting: three load-bearing wall bays and an Extremadura vault on the ground floor. It opens onto the entrance square on one side and onto a small yard on the other. At this level all the social areas can be found: hallway, living room, kitchen, dining room and yard.

▼客厅,living room

▼客厅细部,living room detailed view

▼餐厅,首层独特的拱顶空间被完整地保留下来,dining room: the unique vault on the ground floor is fully preserved

▼用餐空间,dining area

▼厨房,kitchen

  

既有空间在项目中得到了修复,此外还增设了朝向庭院的窗户,为房间带来更丰富的视野和更充足的采光。材料方面,生石灰浆被用于墙壁,石灰水则被用于涂抹拱顶。既有的烧制黏土地板已经毁损,建筑团队找到当地的陶土匠对其进行了恢复。新地砖的肌理和色彩与旧地板十分相似,但采取了对角线式的铺设方法,在呼应天花板样式的同时也强调出现代化的特征。

The original spaces were recovered. In addition, new openings to the yard and between rooms were included to open new perspectives and to obtain more brightness. In material terms, a raw lime mortar has been used on walls while limewash has been used on vaults. The baked clay floor had been lost but we approached local potters who made new pieces by hand. Similar in texture and vibration to the old floor, only the diagonal and irregular layout of drawings (in specular reference of ceilings) makes possible the distinction of this floor as a contemporary one.

▼通往二层的楼梯,staircase leading to the upper floor

▼二层阁楼,the upper floor

▼烧制黏土地板得到了恢复,the baked clay floor had been lost but we approached local potters who made new pieces by hand

▼木制结构的处理也十分突出,包括从旧宅中保留下来的华丽的装饰元素,以及新增设的木门和窗框等
The carpentry work also stands out, both for the careful restoration of richly decorated original elements and for the work regarding new doors, windows, friars and their fittings

▼烧制砖块也被用来铺设庭院中游泳池的边缘。这里是夏日消暑的绝好去处
This brick is also used at the yard to the edge of the small pool that has been built to cool hot summer days

旅馆中包含三间卧室和三间浴室、门厅、客厅、厨房、餐厅、庭院以及酒窖等空间。现代化的设施保证了舒适的居住环境。基于本土建筑的设计逻辑,建筑团队还特别注意了材料和空调系统的可持续性运用。卧室被设置在上方楼层,这里原本是旧时用于存放物品和烘干肉制品的阁楼。虽然该楼层几乎经历了彻底的改建,但其最终目的是从尺度、饰面和家具等多个方面来保持建筑的氛围和特征。

The rural guesthouse has 3/4 bedrooms and three bathrooms, hallway, living room, kitchen, dining room, yard and cellar.It is equipped with modern facilities to ensure comfort. Special care has been taken both in the use of materials and air conditioning systems in their sustainability, following the logic that the vernacular architecture itself represents. Bedrooms have been taken to the upper floor, an old sobrao which was used as a warehouse and to dry cure meat from slaughter.This floor has been almost entirely reorganised, but the aim was to keep the atmosphere and unique character of the house in terms of scale, finishes and furniture.

▼客房1,guest room 1

▼客房2,guest room 2

▼客房3,guest room 3

▼浴室,bathroom

▼轴测图,axon

▼平面图,floor plans

More: Lucas y Hernández-Gil Arquitectos。更多关于他们:Lucas y Hernández-Gil Arquitectos on gooood

Post a Comment

10元顶呱刮秘密 排列三开奖结果 河南十一选五走势图百度彩票 11选5任3必中计算方法 贵州+一选五开奖结果 山西快乐十分钟助手 京东彩票中奖提现 港彩论坛118资料红姐 安徽时时彩平台注册送钱 云南时时彩开奖官方网站 河南快三走势图 足彩半全场技巧 贵州11选5基本走势图 pk10七码滚雪球公式图 HOME-3d试机号汇总